Go to Top

Sommerhusgrunde til salg hos Saltum Strand Camping

Jette og Michael er indehavere af Saltum Strand Camping.
Vi købte campingpladsen i 2005 i dette skønne område der hedder Fårup. Stranden, Vesterhavet, skoven, Sti100, Blokhus, sommerhusene og de små lokale erhvervsvirksomheder i området skaber den særlige stemning der er i et ferieområde.
Om foråret begynder livet at vågne efter vinterens strabadser. Sommerhusgæsterne vender tilbage til deres sommerhuse for der skal males og klargøres til en ny sæson. Højtiderne er ferieområdets begyndende liv med tyske, norske, svenske og danske gæster, der ønsker et lille afbræk fra hverdagen.
I sommerperioden flytter gæsterne ind i længere perioder og områdets feriepuls stiger med antallet af gæster fra hele verden. Lange perioder med sol, sommer og behagelige temperaturer lokker gæsterne til stranden for at bade, og om aftenen dufter det af grill og familiehygge. Det er også om sommeren vi har de smukkeste og mest romantiske solnedgange – det er en stor attraktion.
I begyndelsen af efteråret nyder vi igen stilheden efter en travl sæson. Det er tid til at samle brombær, hyldebær, havtorn og meget mere og når temperaturen falder og bladene ikke længere er på træerne er der igen stille – helt ind til foråret….

Sommerhuse i eksklusive rammer, første udstykning i 30 år

For første gang i 30 år er det nu muligt at købe en ny-udstykket sommerhusgrund med direkte adgang fra Saltum Strandvej.
Saltum Strand Camping udbyder nu 23 sommerhusgrunde til salg i dette fantastiske, attraktive sommerhusområde, med direkte adgang fra Saltum Strandvej.
Derfor er det fra i dag muligt at købe en attraktivt beliggende grund hos Saltum Strand Camping.

Få yderligere information og materiale hos Mæglerhuset Aalborg 

Hos Saltum Strand Camping kan du få opfyldt alle dine feriedrømme: Byg et sommerhus på op til 150 m2.

Se lokalplan for området her

Se udstykningsplan for etape 1 her