Go to Top

Værtsparret

Værtsparret

Jette og Michael er indehavere af Saltum Strand Camping.
Vi købte campingpladsen i 2005 i dette skønne område der hedder Fårup. Stranden, Vesterhavet, skoven, Sti100, Blokhus, sommerhusene og de små lokale erhvervsvirksomheder i området skaber den særlige stemning der er i et ferieområde.
Om foråret begynder livet at vågne efter vinterens strabadser. Sommerhusgæsterne vender tilbage til deres sommerhuse for der skal males og klargøres til en ny sæson. Højtiderne er ferieområdets begyndende liv med tyske, norske, svenske og danske gæster, der ønsker et lille afbræk fra hverdagen.
I sommerperioden flytter gæsterne ind i længere perioder og områdets feriepuls stiger med antallet af gæster fra hele verden. Lange perioder med sol, sommer og behagelige temperaturer lokker gæsterne til stranden for at bade, og om aftenen dufter det af grill og familiehygge. Det er også om sommeren vi har de smukkeste og mest romantiske solnedgange – det er en stor attraktion.
I begyndelsen af efteråret nyder vi igen stilheden efter en travl sæson. Det er tid til at samle brombær, hyldebær, havtorn og meget mere og når temperaturen falder og bladene ikke længere er på træerne er der igen stille – helt ind til foråret….

Fårup Sommerland er den største turistattraktion i området, men også andre bidrager i høj grad til områdets charme og høje aktivitetsniveau.

Vi tror på at man skal holde ferie som man har lyst til – uanset om det er Fårup Sommerland der trækker, eller om I er mere til stranden og Vesterhavet, løbe- og mountainbikeruterne, hesteridning i plantagen, minigolf, swimmingpool, hoppepude, tennis, basketball, beachvolley, Sjov for Børn, friskbagte rundstykker og aviser fra butikken eller nogle af de sjove tiltag som vi tilbyder.
Er du og familien ikke inkarnerede sportsfreaks, er der selvfølgelig også plads til Jer. Vi tilbyder også aktiviteter med lav puls, og du finder nemt et roligt sted, hvor du kan nyde en god bog, lægge din yogamåtte eller slå en solseng op og tage en lur med næsen i sky.
Når du bor hos os, går du i seng med et smil på læben – og vågner med fornyet energi og velvære til en ny dag med spændende aktiviteter.
Vi tror på det gode værstsskab, højt serviceniveau, venlig betjening og hjælpsomhed, gode faciliteter og mulighed for aktivitet – det kan også være på en liggestol med en god bog som du har lånt i receptionen.

Vi glæder os til at byde Jer velkommen i vores reception.

Michael & Jette