Go to Top

Information

Information

Alt, der er værd at vide om aktiviteter og faciliteter

Hver familie har sine ønsker til en drømmeferie. Her på Saltum Strand Camping er vi vant til at opfylde drømme – vi har nemlig aktiviteter og faciliteter for enhver smag

Alle børn, voksne, familier og venner er velkommen på campingpladsen. Det er vores ønske og mål, at alle skal føle sig hjemme på Saltum Strand Camping. Derfor giver vi os god tid til at snakke med vores gæster og besvare spørgsmål i receptionen og i vores dagligvarebutik – og under vores aktiviteter i Loen, på stranden eller andre steder ”ud af huset”.

Vi har tilrettelagt vores aktiviteter, så der altid er noget at tage sig til for børn, der har krudt i rumpetten, og voksne, der ikke kan sidde stille. Og trænger du til luft, har vi Danmarks smukkeste natur lige i baghaven, som du kan boltre dig i.

Faciliteterne på pladsen er også værd at skrive hjem om. Vi tilbyder blandt andet en ny servicebygning med bad og toiletter, indendørs og udendørs køkkenfaciliteter, nye Weber gasgrill til fri afbenyttelse og swimmingpool, legepladser, hoppepude, tennisbane, minigolfbane m.m. Og vores aktive servicepersonale er på pletten, hvis der skulle opstå fejl og mangler.

Kontakt receptionen på tlf. 98881159, hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål her på hjemmesiden.