Go to Top

Faciliteter

Faciliteter, aktiviteter og Sjov for Børn…

Servicebygninger

Saltum Strand Camping har 2 servicebygninger placeret godt på campingpladsen.
Vi har opført et nyt moderne køkken og indrettet nye familiebaderum.
I den nyeste toiletbygning har vi familiebaderum med dobbeltbrus, særskilt afdeling med badekar til de store børn og “Sælhunden” til de små. Her der masser af pusleplads. Helt anderledes, meget lækkert og funktionelt. Benyttelse af børnebaderummet er naturligvis helt gratis. Vi har brugerbetaling på brusebade som koster kr. 6,-/4 minutter. Vi har også dobbelte familiebruserum hvor prisen er kr. 8,-/4 minutter. Alle bade afregnes med kort som udleveres ved ankomst.

Indkøbsmuligheder

På Saltum Strand Camping har vi en mindre butik med morgenbrød og almindelige fornødenheder. I Saltum ligger der en stor MENU som er åben dagligt fra kl. 06.00 – 22.00. Se link til MENU i Saltum  

Aktiviteter for børn og voksne
På Saltum Strand Camping er der mulighed for at deltage i et stort antal aktiviteter. I kan vælge at lave aktiviteter sammen med familien eller I kan deltage i arrangerede aktiviteter sammen med andre.
Vi kan tilbyde Minigolf Classic for alle aldre, swimmingpool, legeplads, hoppepude, beachvolley, fodboldbane, udlån af alle slags bolde i receptionen, udlån af spil, bålplads, Zumba

Mest for voksne:
Morgenløb for de friske kl. 08.00 fra receptionen. Turene tilpasses deltagerne, det kan være til stranden, i skoven eller den lange….

Det er gratis for campingpladsens gæster at benytte og deltage i aktiviteterne. Der kan dog være aktiviteter hvor der opkræves et mindre gebyr – f.eks. Yoga med ekstern instruktør.

Aktivitetskalendere

Swimmingpool

På Saltum Strand Camping er der en swimmingpool som er åben i perioden 1. juni til 6. august. I åbningsperioden er poolen gratis til rådighed fra kl. 10.00 til kl. 20.00. Poolen er solopvarmet med 300 m solvarmerør på taget.

Saltum Strand…hele besøget værd!

En dag på Saltum Strand er lækkert for børn og voksne. Saltum Strand er 200 m bred og I kan køre I bilen 25 km til hver side – mod Blokhus eller mod Løkken. Stranden er børnevenlig, men man skal jo altid være varsom alligevel.

Fårup Sommerland & Aqua Park

Besøg Fårup Sommerland og oplev attraktionerne, skoven, glade mennesker og sjove aktiviteter sammen med hele familien. Husk at ophold på Saltum Strand Camping kan kombineres med adgang til Fårup Sommerland. Se mulighederne for at bo på Saltum Strand Camping og besøge Fårup Sommerland her…

Områdets tilbud til oplevelser…..

I området er der et utal af muligheder for aktiviteter…